Esküvői zenekar

Esküvői zenekar? Akkor No Stress Band! Milyen zenei stílus legyen az esküvőmön? Hány tagú zenekart válasszak? Mi legyen a repertoárban?…Ismerős kérdések ezek? Sokszor egy esküvő lebonyolítása rengeteg szervezéssel jár és a megfelelő szolgáltatók kiválasztásán múlik az, hogy mennyire lesz emlékezetes a NAGY nap.

Kérj tőlünk ajánlatot és hidd el, minden kérdésedre a No Stress Band lesz a válasz!

Kedves Jegyespár!

Engedjétek meg, hogy első körben gratuláljunk eljegyzésetekhez! Egy csodálatos, izgalmakkal és tervezgetéssel teli időszak vár most rátok. Azonban ahhoz, hogy a NAGY napra minden flottul összeálljon, nagyon sok múlik azon, hogy milyen szolgáltatókat választotok.

Amennyiben a No Stress Band-et válaszjátok esküvőtökre, a zenekar nem csak az esküvő napján áll rendelkezésetekre, de az előkészítés fázisban is folyamatosan a segítségetekre lesz. Bármilyen zenei kérdés merülne fel bennetek, mi ott leszünk!

Az esküvői előkészületek során segítünk kiválasztani az esküvői repertoárt, hogy csak és kizárólag olyan slágerek szerepeljenek a zenekar listáján, amelyek garantáltan közel állnak a szívetekhez, legyen szó bármilyen stílusról.

Biztosíthatunk benneteket, hogy a NAGY napon esküvői zenekarunk minden tagja maximálisan azon fog dolgozni, hogy megtöltsük a táncparkettet, felhőtlen hangulatot teremtve, egy életre szóló emléket varázsolva Számotokra!

No Stress Band – az esküvői zenekar

Zenekarunk egyforma szeretettel játszik és teremti meg a legjobb hangulatot a legszerényebb – és a legfényűzőbb esküvőn egyaránt. A pénztárcákhoz igazodva változtatható a zenekar tagjainak száma, 2-től akár 5-6 főig, de egyéni kérésre bármilyen nagyobb létszámban is állunk rendelkezésedre.


Néhány gondolat a zenekar vezetőjétől

” Az első és legfontosabb leszögezni való, hogy a szertartást követően a leglényegesebb dolog a ZENEKAR. Persze nagyon fontos a helyszín, a vacsora, a dekoráció, meg az is, hogy vőfély vagy ceremóniamester van jelen az esküvőn, no meg ezenfelül a csokiszökőkút, meg a jéghattyú valamint, hogy milyen különleges masni van a vendégek háta mögött a széken… hát, elmondom a TUTIT! Pár év távlatából már nem lesz annyira lényeges. Amire viszont mindenki emlékszik majd, az az, hogy milyen volt a HANGULAT és ez kizárólag a zenekaron múlik.” Olvass tovább!

Zenei repertoár esküvőre

Pocsolyába léptem
Gloria Gaynor – I will survive
Katrina & The Waves  – Walkig on sunshine

Rólunk mondtátok

Kedves Attila és a No Stress Band! Ezúton szeretnénk írásban is megköszönni a közreműködéseteket az esküvőnkön!
Nagyon király bulit csináltatok, nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a zene nagyon… Ezt a násznép számos tagja is megerősítette azóta, az elmúlt két hétben!
Örülünk, hogy Ti voltatok, nagyon profi volt az egész. Éreztétek a dinamikát… a kéréseket is nagyon gyorsan játszottátok, stb.
Épp tegnap voltunk egy lagzin, ahol alapvetően jó zenekar volt, de kicsit furán választották a számokat egymás után… csak 1-2 között indult be igazán a tánc és a buli.
Minden jót Nektek! Ha valahol tudunk „promózni”, like-olni Benneteket, stb, szóljatok.
Köszönjük még 1x és üdv,”

Mr & Mrs Németh

Vannak az esküvői zenekarok és van a No Stress Band. Mérhetetlen rugalmasságuk (covid miatt új időpontban kellett megtartanunk az esküvőt), óriási tapasztalatuk, remek tanácsaik, minden, de tényleg minden zenei ízlést kielégítő repertoárjuk, kiváló időzítésük, nagyon magas szintű zenei felkészültségük, kifogástalan eszközeik (fény és hangtechnika), minimális szüneteik jellemzik Őket. Egyszerűen zseniális koncertélményt és buli hangulatot kaptunk Tőlük, amiért örökké hálásak leszünk. Rajongók lettünk 🙂

Szilvi & Szabolcs

A személyes találkozásban bízva kívánok sok boldogságot és emlékezetes esküvőt! Lőcsey Attila

Rendeld meg esküvői zenekar szolgáltatásunkat még ma!

Kövess minket!