Rólunk

Partyzenekar rendezvényre, esküvőre, falunapokra vagy akár céges bulikra! Legyen szó bármilyen neves eseményről, a No Stress Band, a profi hangszerparknak köszönhetően minden dalt stúdió minőségben szólaltat meg bárhol és bármikor és valóban úgy, ahogy azt az eredeti előadóktól megszoktuk vagy egy kicsit No Stress-esen!

No Stress Band
Partyzenekar rendezvényre, esküvőre

 Az eredetiséget az énekesek átlagon felüli hangja teszi teljessé és lehetővé, az együttes tagjainak sorában pedig, mind olyan zenészeket találunk, akik már számos helyen bizonyították tehetségüket.

A zenekar 1998-as megalakulása óta hétről-hétre nyújtunk feledhetetlen szórakozást az igényes, élő zenét kedvelő közönségnek, s évről-évre örömmel tapasztaljuk, hogy szerencsére semmi sem megy ki a divatból. Sőt! Igény van minden műfajra, így a No Stress Band repertoárjából Ön is bátran válogathat.

Hívjon minket egy étterembe vagy pub-ba, céges bulira, egyetemi gólyabálra, születésnapi-, családi ünnepségre vagy élete legszebb napjára, az esküvőjére. A No Stress Bend-től hallgathat kellemes háttérzenét, Jazz standard-eket; felkérheti párját a legszebb örökzöld dallamokra, táncolhat a forró latin zenék ritmusára, vagy napjaink legjobb hazai- és külföldi slágereire egyaránt.

Tehát no stressz! Az igényeidhez igazodva, bármilyen felállásban, bármilyen időtartamban, bárkinek, bárhol, bármit eljátszunk és egy sokáig emlegetett élményt hagyunk magunk után!

Lőcsey Attila és a No Stress Band

Lőcsey Attila – zenekarvezető
ének, billentyű, szaxofon

Karesz
basszusgitár

Alexandra
ének

Bálint
ének és dob

Ádám
billentyű

Réka
ének

DJ

Bálint
gitár

Viktória
ének

Viktor
trombita

Miki
gitár