“Mélyen tisztelt publikum, kéretik egy kis csend. Ki nem szökött meg eddig, most már maradjon is bent. Ülj közelébb a párodhoz, ez később fontos lesz. Hogy együtt tudjunk mulatni, a tudnivaló ez, csak ennyit kell, hogy megjegyezz: Egyedül nem megy, egyedül nem megy, egyedül nem megy, ha-ha-ha-ha …”


A No Stress Band zenekar szívesen és eredményesen működik együtt szervezőkkel is. Eddigi partnereink mellett örömmel állunk rendelkezésére minden további rendezvényszervezőnek, műsorirodának, eskűvőszervezőnek, HÖK munkatársnak, egyszóval mindenkinek aki zenei produkciók közvetítésével foglalkozik. A munkához szükséges anyagokat (demo, videó, fotó, stb…) autómatikusan biztosítjuk.

A No Stress Band az a csapat, amyely minden feladatot képes megoldani. Alkalmas céges rendezvényekre, gálavacsorára, bálokra, kiállításra, megnyitóra, fesztiválra, falunapra, klubokba, esküvőre, születésnapra és bármely ünnepi alkalomra, hiszen ha kell partyzenekar, vagy jazz trió, esetlegl rock banda, vagy papucs orrán pamutbojt. (Az nem, az a Pom Pom.) De lehet kis csapat vagy nagy csapat a duó-tól a 10 tagú zenekarig bármi amire éppen szükség van. Rugalmasan alkalmazkodunk az igényekhez és a lehetőségekhez.

Mi a zenéléshez értünk, Önök a szervezéshez. Ha együttműködünk mindenki jól jár, de a legfontosabb, hogy partnereink elégedettek legyenek és a közönség jól szórakozzon.

A különböző műfajú felállások a  No Stress Formációk menüpont alatt találhatók.