Helyszínek

Teleki – Degenfeld Kastélyszálló Szirák (Forever Resorts)

A Teleki-Degenfeld kastély hazánk legszebb barokk kastélyai közé tartozik. Megőrizte a barokk kor stílusjegyeit mind a mai napig, köszönhetően a folyamatos gondozásnak. Olyan, mintha visszacsöppennénk a 16-18. századba. Az 1748-ban épült kastély Budapesttől 75 km-re található, Nógrád megyében. A négy csillagos szállodaként működő kastély 2002-től a világ számos országát átfogó Forever Resorts nemzetközi üdülési láncolatának egyik gyöngyszeme.

Megszervezni a tökéletes esküvőt és megtalálni a megfelelő esküvői helyszínt nem egyszerű, A Teleki – Degenfeld kastélyban azonban megvalósíthatod az álmaidat. Szívüket, lelküket beleadják a közös munkába!

Teleki – Degenfeld Kastélyszálló Szirák – bemutatkozó videó

Elérhetőségek: info@kastelyszirak.hu | kastelyszirak.hu | +36 70 436 43 01

Play Wellness Panzió Diósjenő

A Play Wellnes Panzió a Börzsöny hegység lábánál közvetlenül a Jenői Strandfürdő mellett található. A vállalkozás régóta foglalkozik csapatépítő tréningek,családi összejövetelek,kerti partyk szervezésésvel, lebonyolításásval. Ön megálmodja, a profi stáb pedig kivitelezi elképzeléseit.

Play Wellness Panzió – Bemutatkozó videó

Kapcsolat: info@play-panzio.hu | http://www.play-panzio.hu/ | 06-35/364-466

Zsófia rendezvényhajó – Budapest

Különleges rendezvények lebonyolítására szakosodott társaság, mely a csoportos vendéglátás egyik meghatározó szereplője a Duna magyarországi szakaszán. Komplex szolgáltatásaik sikeressége miatt a hajóflotta folyamatosan bővül, vendégkörük és partnereik száma gyarapodik.

Zsófia rendezvényhajó

Kapcsolat:  info@zsofiahajo.hu | http://www.zsofiahajo.hu | 06 70 313 7775

Armada Budapest

Armada Budapest

” Az Armada Budapest Hajózási és Rendezvényszervező Kft.-t 2011-ben alapítottuk azzal a szándékkal, hogy munkatársaink sok éves tapasztalatát – a hajózás és a vendéglátás területén – egyesítsük egy színvonalas, minőségi szolgáltatásban.

Impozáns hangulatú hajóink elegánsan berendezett, klimatizált belső terekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal várják kedves vendégeinket. Folyamatosan megújuló rendezvényhajó flottánk bármely tagja tökéletes helyszínt biztosít esti és napközbeni városnéző programok, budapesti-, illetve Duna-menti sétahajózás lebonyolításához. Vállaljuk sétahajózással egybekötött díszvacsorák, állófogadások, esküvők, különféle partik, baráti találkozók, céges rendezvények szervezését, megrendelőink elképzelései alapján.”

Kapcsolat: armada@armadahajozas.hu | www.armadahajozas.hu | +36 20 935 39 50