No Stress band, live music

Esküvőre

Kedves Ifjú pár

Az alábbiakban szeretném veletek megosztani az elmúlt 18 év tapasztalatát, melyet az alatt a több mint 500 esküvő alatt szereztem, ahol a No Stress Band zenekar játszott, valamint azokat a hallottakat, amelyeket olyanokról meséltek ahol nem mi zenéltünk. Az első és legfontosabb leszögezni való, hogy a szertartást követően a leglényegesebb dolog a ZENEKAR. Persze fontos a helyszín, a vacsora, a dekoráció, meg a vőfély is, de a csokiszökőkút, meg a jéghattyú és hogy milyen különleges masni van a vendégek háta mögött a széken..... hát, talán pár év távlatából már nem lesz annyira lényeges. Amire viszont mindenki emlékszik majd az az, hogy milyen volt a hangulat és ez kizárólag a zenekaron múlik. Sajnos azt tapasztalom, tisztelet a kivételnek, hogy mégis erre akartok a legkevesebbet költeni. Pedig higgyétek el, ha rossz a zenekar és itt nem csak a hangszeres és énekes tudásra gondolok, akkor a számotokra legkedvesebb nap pokollá változik. Nincs kellemetlenebb ilyenkor mint a tűz oltása, menteni a menthetőt, azaz hazaszaladni egy CD lejátszóért és megkérni a legjobb barátot, hogy az önfeledt szórakozás helyett kezelje inkább azt. Majd megbékélni a hallottakkal miközben a lelketek mélyén füstölögtök és átkozzátok azt a napot amikor a 30 ezerrel olcsóbb zenekart választottátok. De persze a másik véglet sem ritka, amikor egy tízszer drágább zenekart választanak csupán azért, mert valamelyik tagja egy ismert médiaszereplő. Utána meg csodálkoznak, hogy ennyi pénzért sem kaptak semmivel sem többet. Természetesen a buli nem lesz még ettől tízszer jobb, de kétszer jobb sem. Csodák nincsenek, jobb az arany középút! Nekem alapelvem minden felállásban a profi hangzás megtartása. És mivel ezen a téren sincsenek csodák, ezt csak professzionális hangszerparkkal és technikával, minden stílusban otthonosan mozgó zenészekkel, valamint jó énekhangokkal lehet elérni, amit szerencsére a No Stress Band mind magáénak tudhat.

Menetrend

És most pár gondolat arról a bizonyos mindent eldöntő hangulatról. El kell felejteni a 45 perces zenei blokkokat és a 15 perces szüneteket! Ezt azért írom, mert sok olyan zenekarról hallok akik így nyírnak ki egy esküvőt. Legalább 1 - 1½ órás menetek kellenek, hogy a buli beinduljon és szinten tartható legyen. Megjegyzem, nálunk a 2 óra folyamatos játék szinte már általános különösen éjfél után. Véleményem szerint nem kell sok játék sem egy esküvőre, mert az is csak szétszabdalja, leülteti a jó hangulatot. A torta és a menyasszonytánc úgyis megteszi a magáét. Tánc és buli kell. Ha este 6-kor kezdődik a rendezvény, kb. 7-tol fél 10-ig tart mire 130 vendég megvacsorázik és végre kezdetét veszi a nyitótáncotok. Mire beindul a buli 11-kor jön a torta, aztán éjfélkor a menyasszonytánc. Az igazi hangulat csak ezután veheti kezdetét, szóval alig marad idő az önfeledt szórakozásra (példánkban) hajnal 4-ig. Átlagos esetben azért ez elég szokott lenni, ami így nekünk 10 óra munkaidő. (Kb. 2 óra vacsorazene + 8 óra bulizene.) Természetesen mi szívesen játszunk tovább, akár reggel 6-ig is ha a kedves megrendelő igényli, de már extra óradíjért. És most magam ellen beszélek, de ezt nektek kell majd mérlegelni, hogy megéri -e a zsebetekbe nyúlni néhány fáradt, dülöngélő fazon kedvéért ahelyett, hogy inkább kihasználnátok a nászéjszaka utolsó óráit.

De egy biztos, hogy a No Stress Band egyforma szeretettel jászik és teremti meg a legjobb hangulatot a legszerényebb - és a legfényuzobb esküvon egyaránt. A pénztárcákhoz igazodva változtatható a zenekar tagjainak száma 2-tol 5-6 foig, de egyéni kérésre bármilyen nagyobb létszámban is állunk rendelkezésre.

Esküvői extrák

Kapcsolat

Egyik esküvőnk hajnali hangulatából
az alábbi videó ad ízelítőt

"Kedves Attila és No Stress Band!

Ezúton szeretnénk írásban is megköszönni a közreműködéseteket az esküvőnkön!
Nagyon király bulit csináltatok, nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a zene nagyon... Ezt a násznép számos tagja is megerősítette azóta, az elmúlt két hétben!
Örülünk, hogy Ti voltatok, nagyon profi volt az egész. Éreztétek a dinamikát... a kéréseket is nagyon gyorsan játszottátok, stb.
Épp tegnap voltunk egy lagzin, ahol alapvetően jó zenekar volt, de kicsit furán választották a számokat egymás után... csak 1-2 között indult be igazán a tánc és a buli.
Minden jót Nektek! Ha valahol tudunk "promózni", like-olni Benneteket, stb, szóljatok.
Köszönjük még1x és üdv,"

Mr & Mrs Németh
A személyes találkozásban bízva kívánok sok boldogságot és emlékezetes esküvőt! L.A.