No Stress band, live music

Rólunk

Több tucat stílus, több száz előadó, több ezer sláger mind együtt, egyszerre, egy színpadon! Ez a No Stress Band. Profi minőség és a dalok eredetiével megegyező hangzás. Mindez képzett zenészek játékával fűszerezve, kivételes énekhangok előadásában. Mintha kedvenceit élőben hallaná ...

A No Sress Band esetében egy olyan zenekarról beszélünk, amely a profi hangszerparknak köszönhetően minden dalt stúdió minőségben szólaltat meg és valóban úgy, ahogy azt az eredeti előadóktól megszoktuk vagy egy kicsit No Stress-esen. Az eredetiséget az énekesek átlagon felüli hangja teszi teljessé és lehetővé. Az együttes tagjainak sorában mind olyan zenészeket találunk akik már számos helyen bizonyították tehetségüket, ismert előadókkal léptek-, lépnek fel, különböző rangos szakmai díjakat söpörtek be, valamint már tanárként oktatják is saját hangszerüket.

A zenekar 1998-as megalakulása óta hétről-hétre nyújt feledhetetlen szórakozást az igényes, élő zenét kedvelő közönségnek, s évről-évre örömmel tapasztaljuk, hogy szerencsére semmi sem megy ki a divatból. Sőt! Igény van minden műfajra, így a No Stress Band repertoárjából Ön is bátran válogathat. Hívjon minket egy étterembe vagy pub-ba, céges bulira, egyetemi gólyabálra, születésnapi-, családi ünnepségre, vagy élete legszebb napjára, az esküvőjére. A No Stress Bend-től hallgathat kellemes háttérzenét, jazz standard-eket; felkérheti párját a legszebb örökzöld dallamokra, táncolhat a forró latin zenék ritmusára, vagy napjaink legjobb hazai- és külföldi slágereire, de bulizhat velünk a legvadabb rock ’n’ roll nótákra, rock- és blues legendákra egyaránt. Aki pedig egyszerűen csak ”mulatni” szeretne, annak természetesen mulatós zenével szolgálunk. Tehát no stressz! Az Ön igényeihez igazodva, bármilyen felállásban (2-8 tag), bármilyen időtartamban, bárkinek, bárhol, bármit eljátszunk (na azt azért nem!) és egy sokáig emlegetett élményt hagyunk magunk után. Sőt! Lehet, hogy még sztárvendéget is viszünk magukkal ajándékba ..… Minden felállás a duótól az öttagú zenekarig többféle formációban is működik, énekes-hangszeres variációkkal a megrendelő igényéhez illetve az esemény jellegéhez igazodva. Emellett a No Stress Band három külön műfajt képviselő, önálló csapattal is színre lép. Ezek a Rock illetve a Jazz világába kalaúzolnak, valamint választható még a népszerű, teljesen élő zenét játszó, fúvós szekcióval kiegészülő No Stress "BIG" Band.

Ezekről bővebben a No Stress formációk menüpontban olvashat.

"Mivel velem együtt minden zenészkollégám minden műfajban otthonosan mozog, ezért nem gond többfajta formációt létrehozni. Mindenfajta zenét szeretünk és játszunk; nekünk az a fontos, hogy a színpad előtt mindenki jól érezze magát." L.A.